Velkommen til Kennel Bullington´s hjemmeside

Standarder

Bullterrier

Bulldog

Bullterrier            Læs mere om bulldoggen længere nede

Vores kennel er bygget på tyske og norske linier.

Brian: Gay Bachelor von Donarweiden (Tyskland)

Gerda: Quest Nothing but Kool (Norge)

I 1990 havde Brian en parring fra Holland med Julle: Chesnut Pretty von Donarweiden.

Ud af den forbindelse kom Binky: Binky from Wishes and Dreams

Da han var udstationeret hos os i 1992 blev han DKCH indenfor kun 29 dage. Hvis ikke det er rekorden, er det meget tæt på. Samme år blev han Årets Bull nr. 2, kun 1 point efter nr. 1. Men Binky havde heller ikke deltaget i årets første udstilling, da han først kom til Danmark i april. Havde han været med på den første udstilling, havde resultatet nok set anderledes ud.

Binky har haft 25 parringer i Holland, og flere af hans hvalpe er nået langt.

Betty er et resultat af Binky og Gerda´s første parring, hun er en utrolig smuk hvid tæve. Hun vejer 32 kg og har haft et kuld hvalpe.

Uffe er fra andet kuld, efter samme forbindelse. En herlig og knoglestærk Bull-Terrier han på 38 kg. Og det er IKKE fedt der ligger til grund for hans vægt, hvilket viser sig tydeligt i hans bevægelser og hele hans kropsbygning

Ud af samme forbindelse stammer verdensvinder Kaya (Kaya from Wishes and Dreams) også.

Vores mål har været at fremavle den gode gamle og især tunge Bull-Terrier som vi havde før i tiden.

De sidste par år er den danske Buller blevet lidt for let. Det problem har vi ikke med vores hunde.

Betty vejede 32 kg, hvilket måske nok er lidt i overkanten for en tæve, da de fleste hanhunde vejer der omkring.

Mogens vejede 35 kg, og sværvægteren Uffe bringer vægten på 38 kg.

Nu siger vægten i sig ikke så voldsomt meget. Man kan jo sagtens give en hund et par ekstra kg. med fedtvæv. Men det ser man tydeligt, for knoglerne er jo stadig spinkle – samtidig hænger maven også lidt og hunden får en plump gang.

Da vi havde en dejlig tæve Sara (Quest Icon) fra Norge, hun blev parret med Uffe og fra denne kombination har vi fået Godzilla (Bullington's Enchanting Empress). Det bliver jo spændende om hun kan følge i sine forfædres spor såsom Brian, Mogens og Uffe – vil hun være at finde sammen med Uffe på udstillinger rundt om i landet.

Noget andet som vi finder uhyre vigtigt er sindet. Hvad nytter det, at have en flot og racetypisk Buller, hvis den er aggressiv. Det er en balancegang når man skal have alle faktorer til at gå op i en højere enhed.

BULLDOG

Da vi i tidernes morgen skulle vælge en hund, ville vi have den grimmeste hund i hele DKK´s opdrættervejviser. Vores valg faldt da på den Engelske Bulldog. Desværre havde vi dengang for 20 år siden ikke råd til at købe den, da den var rimeligt dyr for en ung småbørnsfamilie. Så kiggede vi på den næstgrimmeste, nemlig Bullterrieren. Vi købte en tæve, Irma, hun blev så vores nye familiemedlem og starten til vores kennel og det har vi aldrig fortrudt.

MEEEEEN vi ville nu fortsat gerne have en Bulldog. Dog skulle der gå ca. 20 år før vores livsdrøm kunne gå i opfyldelse. Vi har fået vores første dejlige Engelske Bulldogg, en lille pige, som hedder AGNES. Vores Bullterrier dreng, UFFE, er utrolig glad for at være blevet storebror, han lidt bange bange for at miste sin mors og fars kærlighed. Men han vænner sig nok til at skulle dele os. Kærlighed er der i hvert tilfælde nok af. Man kan jo ikke andet end elske sine dyr. De er der jo altid for en og de skuffer dig ALDRIG.

Desværre har vi endnu ikke så meget historie på Bulldoggen, men efterhånden som vi får sat os lidt mere ind i de linier, som vi begynder at bygge på - vil vi føre "dagbog" her.